top of page

Sports physio courses

NEVER STOP LEARNING

Sports Physio courses e платформа за онлайн обучение и сътрудничество между специалисти работещи в сферата на спорта и здравето.

Ако сте треньор, фитнес инструктор или активен спортист и искате да подобрите знанията и квалификацията си в областта на превенцията и лечението на най-честите мускулно-скелетни и спортни трами, нашите курсове са специално за вас. Курсовете ни са предназначени като инструмент за професионално усъвършенстване и като практично ръководство за прилагне на най-ефективните, научно обосновани методи при създаване на спортни и лечебни  програми.

Самостоятелен формат, 100% онлайн
Неограничен достъп до учебните материали
Изчерпателни модули, които можете да изучавате със собствено темпо и в удобно за вас време
Безценна колекция от лекции, учебници и видеа, посветени на превенцията и лечението на най-честите мускулно- скелетни травми
Онлайн изпит
Сертификат за завършен курс
Kонсултация с физиотерапевт
Създаване на полезни професионални контакти
Учебните материали са съвместими с Microsoft Windows, Mac, iPhone, iPad и Android

IMG_7354.JPG

Курс Превенция и лечение на мускулно скелетни и спортни травми 

100% онлайн

Курсът е подходящ за всеки, който иска да притежава комплексни знания или да се развива професионално в областта на спорта и спортната рехабилитация. Той предоставя необходимите знания и практически умения за предотвратяване, разпознаване и лечение на най-честите мускулно-скелетни и спортни травми. Усвояването на тези знания и умения отнема хиляди часове практика. В този курс, в максимално практичен вариант сме компресирали всичко, което трябва да знаете и може да е от значение за качеството и ефективността на работата ви. Курсът е подходящ за треньори, физиотерапевти, кинезитерапевти, масажисти, йога инструктори и активни спортисти.

bottom of page